tisdag 15 maj 2012

Slut på smygandet


Det har varit lite tyst här i bloggen ett bra tag nu men det finns en god anledning till det. Vi har för det första haft fullt upp här som vanligt och senaste veckorna har vi spanat in en ny bostad som vi skrev kontrakt på idag. Boningshuset skall vi försöka återge sin glans och hantera varsamt. På översta bilden ser man huset från vägen, en björkallé leder fram till gårdsplanen. jag hade önskat en större gårdsplan så man kunde ha en sån där snygg rundel med planering i mitten men man kan inte få allt och tro mig - vi har vägt alla fördelar och nackdelar mot varann...


En närmare titt på husets framsida, det ser mycket bra ut på bilderna men fasad och tak behöver lite justeringar så alla som känner sig sugna på semester är mer än välkomna på besök :)


Ett litet foto på ena kortsidan där även grovingången är placerad, morsans första fråga var vem som skulle putsa alla fönster men det tog jag för givet att hon skulle göra så det var väl ändå en dum fråga...


Baksidan som är fönsterputsarens värsta mardröm...


Ladugården kräver också en ansträngning för att sättas i bruk men vi får ta allt i den takt som ekonomin och tiden tillåter.

4 kommentarer:

  1. Vilket hus!
    (inte är det en fd Gällivare bo som säljer..?)

    SvaraRadera
  2. Ja men visst är det. 200 m2 byggyta på två plan, full ståhöjd även vid ytterväggarna på övre. Vi kommer inte att behöva fundera vart vi ska få plats med våra prylar de närmaste 20 åren ;)
    Nej, inte någon fd Gällivarebo.

    SvaraRadera
  3. Så underbart =) kanske slinker förbi nån dag i sommar med blåbyxan på o penseln i högsta hugg ;)

    SvaraRadera