onsdag 9 februari 2011

Vinter

Nu är det länge sedan jag har uppdaterat här. Det är inte mycket som har hänt heller, eller egentligen en jäkla massa men kanske inget så där superintressant... Började tapetsera om i köket, inser att vi har en mögelskada, river en vägg och hittar ännu mer. Slutade med att renoveringsbudgeten dubblerades och slutade på alldeles för många tusenlappar. Möglet sitter även uppe i taket men den delen måste vi vänta med till sommaren när temperaturen är lämpligare, vi hoppas bara att det inte är skadat i takstolarna för då har vi problem. Nu är köket klart åtminstone och fint blev det, mycket bättre än tidigare även om vi har väntat med den stora totalrenoveringen tills vi fått in mer slantar.

Hundträning har det inte blivit något av, lite skallträning inomhus och fjärr och positioner men inte mer. Idag är det -29 så det blir inte ens någon promenad, tur att killen är så lätt att ha och göra med.

Nu är det jobb ute i verkstan som gäller för de närmaste månaderna, blev betydligt längre uppehåll där än vad som var planerat så arbetena ligger i högar och väntar. Om jag ska kunna vara ledig över tävlingssäsongen så är det bara att sätta fart. Tiden går fort nu så snart är det dags att vara i topptrim igen, bara tempen kunde stiga lite...

Nej, nu har jag druckit upp kaffet så det är dags att röra på sig. Ha det bra allihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar