tisdag 10 november 2009

Förmiddagsträning

Passade på att ta ett träningspass på förmiddan, här blir det nu mörkt så fort att man inte hinner med annars. Måste få upp belysningen igen så man kan träna ett pass på eftermiddagen också.

Träningen gick bra, vi körde dirigeringsapport, dubbelruta och dumruta. Äntligen försökte Spot ta mittenapporten så jag fick meddela honom att det var fel, hellre på träning än på tävling... Han testade två gånger sedan insåg han att den inte gav utdelning och tog hö/vä istället.

På rutan gick allt alldeles för bra :-) Valde att bara köra en höger och en vänster eftersom han inte tvekade en sekund ens åt vilket håll han skulle. Betyder att handtecknet börjar sitta skapligt. Han har däremot börjat slarva lite med konen, han står vid sidan av den så det blir lite finlir där, jag vill ha honom prick kl 12 så han har ultimat utgångspunkt för sändandet.

Dumrutan har vi haft lite problem med, något har strulat till sig mellan stå och sitt men det verkar ha löst sig så vi kunde fokusera på upphämten istället. Han vände sig bara en gång på stå men jag rättade till honom och gjorde om så löste det sig också. Imorgon ska jag även sätta ut konerna, har (av ren slöhet) inte gjort det än.

Nu ska träningsplanen skrivas ihop eftersom alla moment är inlärda och ska finputsas. Det blir dagens uppgift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar