onsdag 30 december 2009

Knäppkatt

Vår Fanny-katten är verkligen i sitt esse just nu. Hon äter bara Mjau kattmat i tetrapack inte då vilken mat som helst utan endast sorter med bitar i gelé typ kycklinglever, oxkött eller kalvlever. Ibland går det bra med havskräfta också... Nå, så länge ingen fara men nu har kattskrället kommit på att hon bara ska ha gelén så hon slickar av bitarna och skriker att hon inte har någon mat. Är det konstigt då? Vilken katt blir mätt av att slicka bort gelén från bitarna. Ok, man kan ju ignorera henne och låta henne bli så hungrig att hon äter bitarna ändå men hon låter som ett spädbarn med kolik. Man kan ju bli galen för mindre...

Tror jag suttit instängd med djuren i kylan och mörkret lite för länge nu... Hundarna är rastlösa och katten skriker, snart lämnar jag in dem på pensionat och tar semester ;-)

2 kommentarer:

  1. Haha, ja här rymde Charlie idag, även han ville ha semester.. Kom hem och slickade sig om munnen. Men vilken tok ut och springa i -25, tänkte att han blir nog inte borta länge..Jo då minste en timme..
    Nina

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år själv önskar vi i Viätt.
    Ps AC och Troy skall tävla 3a i Nordvik också.. måste dit och fota när ni är där samtidigt..

    SvaraRadera