onsdag 29 september 2010

Jobb och träning

Mycket träning har det blivit de senaste dagarna mellan arbetspassen ute i verkstan som har varit intensiva. Vi har fortfarande ett stort mål att klara av före april nästa år och vi jobbar stenhårt för att ta oss dit. Finns lite att slipa på i alla moment så man får gå ut med en bra plan i huvudet och fokusera på målen för varje moment.

Framförallt är det vittringsprov och dirigeringsapporteringen som vi jobbar på. Misstänker att det är träningen med spårpinnarna som gjort att han är lite för snabb att plocka pinnarna... Dirigeringen har ju alltid varit något av en akilleshäl för oss, han har inte hittat känslan i kroppen för att vinkla rätt direkt. Tror att det löser sig bara vi nöter och nöter så han kastar sig ut i vinkel precis som Swift gör.

Lite högremoment kör vi på med, framförgående och uppletande i huvudsak men krypmusklerna ska arbetas upp också. Tränar också nackmusklerna för tungapporteringen med hjälp av hantlar och ökar vikten successivt. Har inte gått något mer spår efter lägretävlingen men bara husse blir ledig någon dag så ska han få lägga ut lite roliga spår. Vi behöver träna på att plocka pinnar, resten är helt ok. Kanske träna på att han ska få säkrare spetsvinklar men han fixar ju dem så jag tar det lugnt. I uppletandet gör han fina raka skick så vi ska börja lägga in framslag men vi väntar på att ha vinden med oss så att han inte börjar flamsa. Han är riktigt duktig i uppletandet och kommer aldrig in utan grej, han ger sig inte.

Nu ska jag slappa i soffan en stund så jag orkar med morgondagen, blir nog intensivt - samma som idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar