torsdag 1 januari 2009

Kallare äntligen och jäkla förkylning

Nu har vi äntligen gått från plusgrader till ca 19 minusgrader. I Kiruna ska det vara minusgrader i december, så är det bara. Jag har åkt på en riktigt jäklig förkylning, ont i halsen så jag knappt kan prata. Livet känns bara förjäkligt...

Swift klarade årets värsta dag rätt bra, han gömde sig bakom soffan så han inte skulle få en raket i huvudet. Ingen kvarstående rädsla och han vågade komma fram när vi skulle kvällsrasta. Trots att det redan börjat smälla vid matdags så åt han dessutom så det går bättre och bättre men nog är det ändå synd om de stackars djuren som är rädda för raketer och skott. Spot reagerade ungefär lika mycket som Haxzo - inte alls :-)

Swifts böld som han har mellan tårna vill inte läka som den ska trots både Rimdyl och penicillin. Vi får väl se hur det ser ut efter hela kuren men det ser inte bra ut. Antagligen blir det sövning (igen) för att leta ordentligt efter vad som orsakar bölden, blir tredje gången de går in i den... Finns det någon sjukare, friskare hund än Swift?

Nä hörni, nu ska jag hitta på något vettigt, har hämtat in vittringspinnar så det är dags att börja.

GOD FORTSÄTTNING

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar